Comunicat de l’assemblea veïnal de Rocafonda i El Palau

Aquesta assemblea veïnal, liderada per les AV de Rocafonda i el Palau, amb la participació de la Coordinadora per la Sanitat Pública Mataró – Maresme i la FAVM, reunida ahir el vespre, vol expressar el següent, aprovat per consens assembleari:

1.- Que avui, dilluns, a les 6 del matí ha finalitzat l’ocupació del CAP Rocafonda – El Palau, duta a terme durant 41 dies i nits, amb l’objectiu de recuperar dues metgesses molt estimades, dues infermeres i dues mediadores, desplaçades del centre per les retallades prèvies patides.

2.- Que tota l’assemblea manifesta una gran satisfacció pels objectius assolits que són: una de les dues metgesses, les dues mediadores i la constitució del Consell de Salut del CAP per vetllar pel seu bon funcionament.

3.- Que ara en fixem un nou objectiu molt important: superar la demora de les consultes i aconseguir que totes es facin amb un màxim de 3 dies, objectiu difícil, ja que ara l’espera sol ser de fins a tres setmanes.

4.- Per aconseguir-ho, seguirem amb les assemblees setmanals, farem ocupacions periòdiques del CAP, manifestacions, altres accions i molta difusió de la nostra lluita, tant a nivell de barri, com de ciutat i de país. La demora de les visites passa a la majoria de CAP de Catalunya, és un problema general!

5.- Ens sentim amb molta força; en aquests dies d’ocupació hem après moltes coses: a descobrir-nos i valorar-nos més com a veïns i veïnes, a conèixer per dins la nostra sanitat, molt malalta, i a saber que només el poble unit i actiu és el protagonista de la superació de la crisi que no hem provocat, però que patim i que paguem.

6.- Convidem tothom, dels dos barris, de Mataró i de Catalunya, a unir-se en una gran lluita per defensar la salut que no ha de ser MAI un negoci, sinó un dret humà.

Gràcies a tothom! Lluitarem i guanyarem! Tenim molta força!
Només es perden les lluites que no s’inicien!

17 de febrer de 2014

twitter-40-dies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s