La Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de Mataró i el Maresme entregarà al Departament de Salut les signatures recollides en defensa de la Sanitat Pública

L’acte de lliurament de les signatures recollides en defensa de la Sanitat Pública durant la campanya ‘Ens hi va la vida’ serà el pròxim dimarts 15 de juliol, a les 11.00 h, a la seu del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, ubicada a la Travessera de les Corts, 131-159, (Pavelló Ave Maria), de la ciutat de Barcelona.

twitter-15-juliol

Es vol aprofitar l’acte de lliurament de les signatures per manifestar una protesta radical i contundent en contra de les retallades que estan duent a terme l’actual govern de la Generalitat i de l’Estat i que estan provocant el desmantellament del Sistema Sanitari Públic de Catalunya i afavorint els negocis privats a costa de la salut de les persones.

Es convida a altres territoris de Catalunya que han fet recollida de signatures, a confluir i sumar-se a l’acte. També s’ha convidat a diferents grups parlamentaris, perquè acompanyin i expressin el seu suport durant aquesta acció en defensa del Sistema Sanitari Públic de Catalunya.

Adjuntem la carta adreçada al conseller de Sanitat, Boi Ruiz, que acompanyarà les signatures recollides i que explica els motius i la campanya que s’ha realitzat. (Descarrega –>Carta Boi Ruiz signatures)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s