Comunicat de l’ocupació del CAP de ROCAFONDA – EL PALAU

–      Davant de les informacions contradictòries rebudes en el dia d’ahir, respecte a la moratòria perquè la dra. Mª José Merino romangui en el CAP mentre duren les negociacions perquè es quedi definitivament i en l’espera del que acordi l’assemblea, la coordinació de l’ocupació del CAP de ROCAFONDA – EL PALAU, DENUNCIA MOLT FERMAMENT

–    La manipulació, joc brut i trencament de paraula exercida per l’ICS i la Conselleria de Salut en oferir un contracte a la Dra. Merino, quan ells mateixos havien acordat amb l’alcalde de la ciutat de Mataró, sr. Joan Mora, de concedir una moratòria a l’esmentada doctora.

–      Considerem que han actuat DEL TOT INDIGNAMENT!

–      Que no hem vist ni la més mínima intenció d’escoltar, comprendre i molt menys respondre positivament a les 4 reivindicacions que, amb molt fonament , ben raonades i subscrites per l’assemblea veïnal, hem fet, i no haver iniciat encara cap negociació seriosa.

–      Nosaltres, els usuaris dels dos barris hem  iniciat una lluita pacífica, noble i generosa, que pretén millorar la sanitat d’un CAP retallat i  defensar dues doctores que són estimades perquè són model de professionalitat i humanitat.

I DECIDEIX:

–      Agrair a la Dra Merino tot el que ha fet per nosaltres, comprendre el que està patint, donar-li tot el nostre suport  i acceptar la decisió respecte al seu futur professional, que finalment prengui, sempre que la decisió la pugui prendre en plena llibertat i amb l’oferiment de poder-se quedar al CAP de Rocafonda –El Palau.

–      Seguir amb més fermesa que mai la nostra ocupació, ja que la forma de procedir, tan perversa, de l’ICS i de la Conselleria ens confirma que la nostra lluita és justa i que són ells els causants de l’estat de la nostra sanitat pública.

–      Exigir que el Sr. Boi Ruiz, com a darrer responsable de la sanitat catalana,  respongui personalment a les nostres reivindicacions.

–         Convocar una concentració sonora avui a les 7 davant de l’ajuntament de Mataró, mentre duri el Consell de Salut municipal, al qual assistiran representants de la Conselleria de Salut i de l’ICS.

–      Saludem l’ocupació del CAP de Cerdanyola, és la mateixa lluita

–      Portar aquest comunicat a l’assemblea veïnal perquè sigui referendat.

Mataró, 16 de gener de 2014

 concenracio avui ajuntament

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s